One week, Jake and Sally collected canned goods for a food drive. On Monday, Jake collected 4 boxes and Sally collected 2 boxes. At the end of the week, Jake had 3 times as many boxes as he had on Monday. Sally had 4 times as many boxes as she had on Monday. Together, how many boxes of canned goods did they have at the end of the week?
Jake: Mon- 4 boxes End of the week- 3x the boxes on Mon 3 x 4 = 12 Sally: Mon- 2 boxes End of the week- 4x the boxes on Mon 4 x 2 = 8 12 + 8 = 20 boxes total