Tia is buying paper cups and plates. Cups come in packages of 12, and plates come in packages of 10.she wants to buy the same number of cups and plates, but plans to buy the least number of packages possible. How much should tia expect to pay if each package of cups is $3 and each package of plates is $5? Explain.

ANSWERS

2021-06-11 04:27:34

$45 because 12x5=60 and 10x6=60 so 5x$3=$15 and 6x$5=$30 so $15+$30=$45

ADD ANSWER