Sara had 182 dollars to spend on 7 books. After buying them she had 14 dollars. How much did each book cost ?

ANSWERS

2015-11-01 01:59:50

Each book cost 24 dollars. 182-14=168 168/7=24

2015-11-01 02:01:05

182-14 =168 7*24 =168 so each book cost 24 $

ADD ANSWER