Mathematics
shara123
2015-11-04 22:30:12
#6.Help me yall !!!!
ANSWERS
ICEQUEEN2001
2015-11-04 23:26:16

no 2 to the forth power is 2 times 2 times 2 times 2 = 16, and 2 times 4 = 8

befea
2015-11-04 23:27:31

2 x 6 = 12 cells in 6 hours 2 x 12 = 24 cells So take 24 from 1,024 leaves you with 1,000 cells Now 2,000 cells will take 1,000 hours so we half that which is 1,000 cells in 500 hours Now we do 2 x 500 = 1,000 now plus the 24 cells from before 1000 + 24 = 1,024 cells in 512 hours 512 hours is 21 days and 8 hours

ADD ANSWER