You had $22 to spend on four raffle tickets. After buying them you had $6. How much did each raffle ticket cost?

ANSWERS

2015-11-06 11:23:09

22 - 6 = 16 4 × 4 = 16 16 + 6 = 22 Each ticket cost 4 dollars

ADD ANSWER

ANSWERS

2015-11-06 11:23:09

22 - 6 = 16 4 × 4 = 16 16 + 6 = 22 Each ticket cost 4 dollars

ADD ANSWER